Aardappels in de Wonderpan

Aardappels in de wonderpan met Aldi-recept

 
In ons nieuwe receptenboekje ” Bakken zonder oven deel 2”, staat een heerlijk en eenvoudig recept van waaier-aardappels. Ja, inderdaad, je doet rauwe aardappels in de wonderpan en ze komen er gaar gebakken weer uit.  In de nieuwste folder van de Aldi (18-20 sept.) staan ook een paar recepten voor aardappels in de oven. Met broccoli, mozzarella, garnaaltjes of cheddar kaas. Ziet er op de foto’s heerlijk uit. Natuurlijk gaat de Aldi uit van een gewone oven, maar omdat alles wat in de oven gaat ook in de wonderpan kan, kunt u die dus ook gebruiken. U hoeft geen oven voor te verwarmen en u verbruikt veel minder energie als u de pan gebruikt.  Er passen makkelijk zes tot zeven aardappels in en door het glazen deksel zie je precies wat er gebeurt.
Dezelfde Aldi-folder staat bol van verantwoorde (fairtrade) en biologische producten:  olijfolie, pasta, groenten, fruit, en vlees.
Over verantwoord vlees gesproken: kent u MrFarmer? Hij verkoopt kalfsvlees met drie sterren van de Dierenbescherming. De dieren lopen heel de zomer buiten en hebben een comfortabele stal met stro. Ze leveren supermals vlees voor een betaalbare prijs. Kijk maar op www.mrfarmer.nl.

  Peter Boer     21-09-2015 21:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.