Landleven en de wonderpan Lezers en lezeressen van het blad  Landleven zijn vaak enthousiaste wonderpanbakkers. Dat hebben we al een paar keer gemerkt als er over de pan werd geschreven in Landleven. En dat hoorden en zagen we ook toen we onlangs met een stand op de beurs Beleef Landleven in het Openluchtmuseum in Arnhem stonden. We kregen veel reacties aan de stand en heel wat bezoekers namen een pan en/of een van de receptenboekjes mee.

Het speciale bewaarnummer “Landleven bakt” was ook op de beurs te koop. Daarin staat een wonderpanrecept voor cake met cranberry’s. En wel zo mooi gefotografeerd, dat je acuut trek krijgt. Ik heb dus gisteravond maar direct een cake met cranberry’s gebakken. Heerlijk en (vanwege de bessen) nog gezond ook!  Wist u dat die kunnen helpen bij het voorkomen van blaasontstekingen?
Ik gebruikte pakken Home made roombotercakemix die we over hadden van de beurs. We hebben daar ter plekke natuurlijk staan bakken en uitdelen.  Dat werk wel heel erg handig, moet ik zeggen, thuis ook! Alleen maar water erbij, even mixen en klaar is je beslag. Voor twee euro heb je een forse cake met een echte roombotersmaak. En de cake lukt gewoon altijd. Maar dat komt natuurlijk ook door de wonderpan!
 
  Peter Boer     12-10-2015 19:34     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.