Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2 Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2 Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2 Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2
Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2 Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2 Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2 Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2
Wonderpan met alu deksel en boekjes 1+2
De originele dubbelwandige aluminium Wonderpan 2.0 van hoge kwaliteit met aluminium deksel en een stalen vlamverdeler en de receptenboekjes "Bakken zonder oven" deel 1 en 2.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 94,85
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Met de twee receptenboekjes "Bakken zonder oven" deel 1 en 2...
Speciaal voor het gebruik van de Wonderpan op campinggaz of flessengas is er de uitvoering met het aluminium deksel. Op campinggaz of flessengas wordt de Wonderpan heter, dan op andere warmtebronnen. Hierdoor kan het glazen deksel kapot springen. Wij adviseren daarom bij campinggaz of flessengas om een aluminium deksel te gebruiken. Dit deksel is overigens ook los verkrijgbaar (zie onder het tabje ´onderdelen´). U kunt dan thuis het glazen deksel gebruiken en op de boot of op de camping het aluminium deksel.

Bakken zoals als oma vroeger deed

Niet in een gewone oven maar in een mini-oven op het fornuis. Het kan weer, want de goede, oude wonderpan is terug! 
Met deze mini-oven, die al heel lang Wonderpan wordt genoemd, bakt u heerlijke cake, (hartige) taart en brood op uw fornuis. De wonderpan is geschikt voor alle warmtebronnen zoals een petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees daarover alles op deze pagina.

♦ Cake, taart en brood bakken zonder oven
♦ Op vakantie? Bak zelf glutenvrij, overal en altijd!
♦ Ook voor ovenschotels, quiches en afbakken van broodjes
♦ Geschikt voor alle warmtebronnen zoals houtkachel en petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees vooraf de condities.
♦ Eenvoudig in gebruik en zuinig met energie
♦ Bakt nooit aan, gemakkelijk schoon te maken
♦ Groot formaat: diameter binnenpan 26cm
♦ Onverwoestbaar: 25 jaar fabrieksgarantie

Materiaal: De binnenpan en buitenpan is van aluminium. Het deksel is van aluminium. Eventueel kunt u bij ons ook een wonderpan bestellen met een glazen deksel. 

Reactie van een klant:

...wilde ik je nog graag even laten weten dat ik zo'n plezier heb van de wonderpan. Ik heb er al zo veel mee gebakken, niet te geloven dat ik hem nog maar een paar weken heb. Alles lukt erin! Ook al heb je een oven, dan nog heb je bij zo'n tulbandvorm (of ook een gewone cakevorm) - bij mij althans - dat het baksel niet helemaal recht of niet helemaal egaal gaar eruit komt. In die wonderpan blijft het maar goed gaan!  
 
Ik heb al gemaakt: krentenbrood, citroencake, gembercake, bananenkruidkoek, gewone kruidkoek, brownie-cake. (Ik heb gelukkig 3 tienerjongens die van harte bereid zijn elke dag meer dan hun deel aan cake te eten, ik knijp uit liefde maar een oogje dicht, want hoe eerder hij op is, hoe eerder ik weer wat nieuws kan proberen). Alleen met de brownie-cake ging het een beetje mis: ik lichtte het deksel te vroeg op en toen zakte hij in. Maar het leuke is dat je hem omkeert en dat de holle kant gewoon onderop, dus van de buitenkant ziet hij er nog steeds gelukt uit. (En qua smaak was dit de allerlekkerste, vonden mijn jongens). En, o ja, het krentenbrood rees de pan uit, net als bij jou, maar dat is niet zo heel erg natuurlijk.