Wonderpan Junior
Wonderpan Junior
De originele dubbelwandige aluminium Wonderpan maar dan van 1500 ml inhoud, met glazen deksel en een stalen vlamverdeler. Cake bakken zonder oven, het kan weer met onze Wonderpan

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze mini-oven, die al heel lang Wonderpan wordt genoemd, bakt u heerlijke cake, (hartige) taart en brood op uw fornuis. De wonderpan is geschikt voor alle warmtebronnen dus ook voor houtkachel en petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees daarover alles op deze pagina.

De wonderpan op de camping!

Als u hem gaat gebruiken op campinggaz/flessengas, dan raden wij u aan de uitvoering met het aluminium deksel te nemen. Doordat de pan op campinggaz/flessengas anders verwarmt, kan het glazen deksel kapot springen.

Bakken zoals als oma vroeger deed

Niet in een gewone oven maar in een mini-oven op het fornuis. Het kan weer, want de goede, oude wonderpan is terug! 
Met deze mini-oven, die al heel lang Wonderpan wordt genoemd, bakt u heerlijke cake, (hartige) taart en brood op uw fornuis. De wonderpan is geschikt voor alle warmtebronnen zoals een petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees daarover alles op deze pagina.

♦ Cake, taart en brood bakken zonder oven
♦ Op vakantie? Bak zelf glutenvrij, overal en altijd!
♦ Ook voor ovenschotels, quiches en afbakken van broodjes
♦ Geschikt voor alle warmtebronnen zoals houtkachel en petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees vooraf de condities.
♦ Eenvoudig in gebruik en zuinig met energie
♦ Bakt nooit aan, gemakkelijk schoon te maken
♦ Groot formaat: diameter binnenpan 26cm
♦ Onverwoestbaar: 25 jaar fabrieksgarantie met uitzondering van glazen deksel

Materiaal: De binnenpan en buitenpan is van aluminium. Het deksel is van glas. Eventueel kunt u bij ons ook een wonderpan bestellen met een aluminium deksel.