Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan
Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan Wonderpan
Wonderpan
Originele dubbelwandige aluminium Wonderpan van 3 liter inhoud, hoge kwaliteit aluminium, met glazen deksel en een stalen vlamverdeler. Cake bakken zonder oven, het kan weer met onze Wonderpan

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 69,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze mini-oven, die al heel lang Wonderpan wordt genoemd, bakt u heerlijke cake, (hartige) taart en brood op uw fornuis. De wonderpan is geschikt voor alle warmtebronnen dus ook voor houtkachel en petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees daarover alles op deze pagina.

De wonderpan op de camping!

Als u hem gaat gebruiken op campinggaz/flessengas, dan raden wij u aan de uitvoering met het aluminium deksel te nemen. Doordat de pan op campinggaz/flessengas anders verwarmt, kan het glazen deksel kapot springen.

Bakken zoals als oma vroeger deed

Niet in een gewone oven maar in een mini-oven op het fornuis. Het kan weer, want de goede, oude wonderpan is terug! 
Met deze mini-oven, die al heel lang Wonderpan wordt genoemd, bakt u heerlijke cake, (hartige) taart en brood op uw fornuis. De wonderpan is geschikt voor alle warmtebronnen zoals een petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees daarover alles op deze pagina.

♦ Cake, taart en brood bakken zonder oven
♦ Op vakantie? Bak zelf glutenvrij, overal en altijd!
♦ Ook voor ovenschotels, quiches en afbakken van broodjes
♦ Geschikt voor alle warmtebronnen zoals houtkachel en petroleumstel; let alleen op bij inductie en lees vooraf de condities.
♦ Eenvoudig in gebruik en zuinig met energie
♦ Bakt nooit aan, gemakkelijk schoon te maken
♦ Groot formaat: diameter binnenpan 26cm
♦ Onverwoestbaar: 25 jaar fabrieksgarantie met uitzondering van glazen deksel

Materiaal: De binnenpan en buitenpan is van aluminium. Het deksel is van glas. Eventueel kunt u bij ons ook een wonderpan bestellen met een aluminium deksel.